High School DxD: Croatian Volume 2 Život 0

From Baka-Tsuki
Jump to: navigation, search

Želio sam zaštiti tu osobu.

Nije zbog ugovora ili ograničenja.

Ta osoba treba ostati jaka,

dok koleba svoju crvenu kosu.

Ta osoba je ona koju sam počeo cijeniti.


Zato podari mi svoju snagu. -Crveni Rajski Zmaju-san


Život 0[edit]

Moje je ime Hyoudou Issei. Ljudi me zovu "Ise". Ja sam na drugoj godini. Nažalost ja nisam "normalan srednjoškolac". To je zato što sam vrag. Ne, ozbiljan sam. To je zato što sam preporođen u vraga. Ali to sada nije važno. Samo me smatrajte srednjoškolskim vragom.

Zbunjen sam zbog stvari koje mi se događaju. Zbog nekog razloga sam u kapeli. Poznata lica su oko mene.

"Prokletstvo! Zašto se Ise vjenča!"

"To je neka pogreška! Ovo je neka urota!"

Ćelavi momak, Matsuda, i momak s naočalama, Motohama, dvojca mojih prijatelja me gledaju s zavidnim očima dok izgovaraju riječi.

"Ise, prvo dijete mora biti žensko!"

"Sob...Odrastao si...! Bio si bezvrijedno dijete čiji je ponos bila želja za seksom...."

Oba mi roditelja plaču. Čovječe, prestani govoriti takve stvari! Ja nosim bijelo odijelo. To je poput scene vjenčanja. Čekaj, ovo nije scena vjenčanja. Čak svira i pjesma za vjenčanje. Ja!? To je moje vjenčanje!? Izgubih riječi zbog iznenadnog iznenađenja. Tko je moja mlada?

"Ise, trebaš biti miran."

Čuo sam poznati glas koji mi je dolazio sa strane. Kada sam pogledao na stranu, bijaše tamo ljepotica koja imade tamnocrvenu kosu do kukova. Rias Gremory bijaše tamo. Ona me učiniše vragom, i ona bijaše vrag visoke klase koja nosi plemstvo. I sam sluga Rias Buchou i ujedno i član njene grupe. Aaaah, ona izgleda tako prelijepo u toj vjenčanici da ju ne mogu gledati direktno. Sob...Buchou, izgledate tako prelijepo...! I Buchou je pored mene!

To znači da je ona moja...

"Rias! Izgledaš prelijepo!"

"Aaaah, Rias! Zašto!? S takvim momkom!'

Postoje glasovi oko nas, dernjave nastale šokom. Znači nema nikoga ko će me pohvaliti.... Znači ovo je Riasino i moje vjenčanje! Moj Bože. Kada smo mi ikada došli u ovakvu vezu? I mi smo završili u ovakvoj situaciji. Ne znam detalje, ali ako mogu oženiti ženu svojih snova onda nema ničeg drugog što mi treba.

".... dobra, slobodna, i nesputna volja i čvrsta namjera da na samog sebe za ženu..."

Stari svećenik navodno govori vjenčane zavjete, ali moja je glava ispunjena drugim stvarima. Brak je muž i žena. Muž i žena daju obitelj. Obitelj znači djeca. Djeca znače stvaranje beba. Stvaranje beba znači seks. Seks znači muževu i ženinu situaciju. Muževa i ženina situacija je na prvoj bračnoj noći.... prvoj bračnoj noći.... Prvoj bračnoj noći!?

"Dođi ovdje, Ise."

Buchou leži u krevetu gola u mojoj mašti. Ovo znači da mogu, zar ne? Mislim da mi kao muž i žena moramo napraviti obitelj. Djeca su važna kada želiš započeti obitelj. I da napravimo djecu moramo napraviti određenu stvar.... I ta stvar je sigurno seks………… Ja se moram seksati s Buchou!? Kada sam došao do zaključka, moja je glava bila puna uzbuđenja i nisam mogao prekinuti zamišljati hrpu nestašnih stvari. Znači tako. To je razlog zašto nisam imao sreće s takvim stvarima u prošlosti jer zbog ovog dana, večeras! Hoću li moći završiti zadatak do kraja sigurno!? Jer ako je do znanja, onda sam ekspert! Simulirao sam to svaki dan! Drugim riječima, ja sam as-pilot u lažnim bitkama! Ja sam elita kojoj treba prava stvar!

"Sada možete poljubiti mladu."

Što!? Da, sad se sjećam! Ovo je prva stvar koju moram napraviti! Poljubac u kapeli! Poljubac s Buchou! Kada pogledah na stranu, Buchou imaše oči zatvorene i lice joj se približava! Mogu li!? Ja to mogu, zar ne!? Da! Da! Buchou-ine usne su moje! Njene usne izgledaše meko. Ruž ih čini sjajnim i osjećam kao da dobivam vrtoglavicu.

"Izgledaš kao da se zabavljaš, balavče."

!! Čuo sam misteriozni glas u svojoj glavi. To bijaše intenzivan glas sa slabom glasnoćom. Ne poznajem ovaj glas. Ali nekako osjećam kao da sam poznavao ovu osobu.....

"Točno to. Ja sam pored tebe."

...... Tko je ovo? Kada pogledah oko sebe, ne bijašem više u kapeli. Buchou koja je bila pored mene je isto nestala. Svi uključujući moje roditelje i moje prijatelje su također nestali! Ali, gdje sam ja? Gubim svoja osjetila. Izgubio sam dodir. Očito sam izgubio i vid i sluh. Bilo je mračno poput noći ispred mene. Bila je samo tama. Ništa nisam mogao čuti. Nije bilo zvuka........ Što je ovo? Buchou! Oče! Majko! Matsuda! Motohama! Vikao sam ta imena s kojima sam bio blizak, ali nije bilo odgovora. Što mi se dogodilo? Kome je pripadao taj glas?

"Moj je."

Wah! Taj zvuk nije došao iz mojih usta, ali sam bio jako uplašen u svome srcu. Očito. Bilo tko bi bio uplašen ogromnog čudovišta koje se pojavi ispred njih. Imalo je velike oči. Boja očiju je bila krvavo crvena. Čeljust koja doseže do ušiju, odakle je puno oštrih kljova izraslo. Imao je debeli rog postavljen na čelo i ljuske koje su pokrivale tijelo i bile crvene poput magme. Imalo je debele ruke i noge poput onih ogromnih drveća. Kanđe bijahu vrlo oštre i zaobljene i izgledale su zastrašujuće. Ispred mene je bilo.....ogromno čudovište......i od svih stvari koje sam znao, ličilo je na..........zmaja. Izgledalo je kao da je znalo što sam mislio iako to nisam izgovorio, i izgledalo je kao da se je usna linija malo pomakla.

"To je to. To je pravi odbitak. Pokušavao sam razgovarati s tobom ovo cijelo vrijeme. Ali zbog toga što si bio jako slab, moje riječi nisu mogle doći to tebe. Konačno. Konačno se mogu pojaviti ispred tebe."

.....Što ovaj lik priča? Ne razumijem. Pojaviti? On je pokušao razgovarati samnom? Ne znam. Ne znam o tome! Što? Pokušava li me on pojesti?

"Pojesti? Tebe? Nešto što okusi odvratno poput tebe? Iako bi želio. To nije to. Želio sam se predstaviti svome partneru s kojim ću se boriti zajedno."

Partner? Čekaj malo. Ne znam o čemu uopće pričaš! Zmaj! Tko si ti......

"Ti znaš, zar ne? Možda si pomišljao na to. Da, to je to. Ja sam upravo ono što ti misliš da jesam. Popričajmo ponovno. Oj, partneru."

Kada sam bacio pogled na svoju lijevu ruku, bila je pokrivena crvenim ljuskama i izgledala je neobično zbog onih jako oštrih kanđi.