Madan no Ou to Vanadis (Macedonian):Registration Page

From Baka-Tsuki
Jump to: navigation, search

За да се потврди процесот на регистрација:

 • Ти си принуден да се регистрираш на кое поглавје ке преведуваш.Еден дел по преведувач,ви се молам.
 • Регистрацијата е на "Прв Дојде,Прв Зима" база. Ви се молиме регистрирајте ја вашата наменета поглавја на проектната регистрирана страна.
 • Најголем број на преведувачи по том е,сведодека томот не колекциа на сказни.Друг начин да го сватиш ова е дека повеке од двајца преведувачи не смејат да работат на исти "приказни лак".
 • Преведувачите можат да се регистрираат за делови од еден топ на време внатре во секој проект.Ове е за да се спречи "гризаш повеке отколку што можеш да чвакаш".
 • Страната за регистрација нe е обврзувачки договор,и преведувачите се oхрабрени да преговараат меѓусебе за кој делови да се регистрираат.


Кралот на Магичниот Куршум и Борбената Принцеза series[edit]

Том 1[edit]

 • Предговор - Mytsy
 • Поглавје 1 - Mytsy
 • Поглавје 2 - Mytsy
 • Поглавје 3 - Mytsy
 • Поглавје 4 - Mytsy
 • Поглавје 5 - Mytsy
 • Поглавје 6 - Mytsy
 • Поговор - Mytsy

Том 2[edit]

 • Предговор - Mytsy
 • Поглавје 1 - Mytsy
 • Поглавје 2 - Mytsy
 • Поглавје 3 - Mytsy
 • Поглавје 4 - Mytsy
 • Поглавје 5 - Mytsy
 • Поговор - Mytsy

Том 3[edit]

 • Предговор -
 • Поглавје 1 -
 • Поглавје 2 -
 • Поглавје 3 -
 • Поглавје 4 -
 • Поглавје 5 -
 • Поговор -

Том 4[edit]

 • Предговор -
 • Поглавје 1 -
 • Поглавје 2 -
 • Поглавје 3 -
 • Поглавје 4 -
 • Поглавје 5 -
 • Поговор -

Том 5[edit]

 • Предговор -
 • Поглавје 1 -
 • Поглавје 2 -
 • Поглавје 3 -
 • Поглавје 4 -
 • Поглавје 5 -
 • Поговор -

Том 6[edit]

 • Предговор -
 • Поглавје 1 -
 • Поглавје 2 -
 • Поглавје 3 -
 • Поглавје 4 -
 • Поглавје 5 -
 • Поговор -

Том 7[edit]

 • Предговор -
 • Поглавје 1 -
 • Поглавје 2 -
 • Поглавје 3 -
 • Поглавје 4 -
 • Поглавје 5 -
 • Поговор -


Return to Main Page